Première-visite cliquez ici  / First time click here

 

Sun4.22 Mon4.23 Tue4.24 Wed4.25 Thu4.26 Fri4.27 Sat4.28
b.cycle spin SLydia 8:45 AM 45 min
b.body barre 45 Anne-Julie / - 9:45 AM 45 min
b.cycle spin SRyan 10:00 AM 45 min
b.body barre 60 Anne-Julie / - 11:00 AM 60 min
b.cycle birthday ride 90min Surprise 11:30 AM 90 min
 
b.cycle spin Bijan 7:00 AM 45 min
b.cycle spin Lisa 12:00 PM 45 min
b.body barre 45 Lydia / - 12:15 PM 45 min
b.cycle Rock vs Hip Hop Lisa / Val 4:30 PM 45 min
b.body CARDIO barre Nicky / - 5:15 PM 60 min
b.cycle spin Marika 5:45 PM 45 min
b.body BKB 60 Lisa / - 6:30 PM 60 min
b.cycle spin Lydia 7:00 PM 45 min
 
b.cycle spin SRyan 7:00 AM 45 min
b.body PILATES ON POINT Lydia / - 7:15 AM 45 min
b.cycle spin Lisa 8:30 AM 45 min
cancelled Anne-Julie / - 9:00 AM (45 min)
b.cycle spin Lisa 10:00 AM 45 min
b.body barre 45 Anne-Julie / - 10:15 AM 45 min
b.cycle spin Linda 12:00 PM 45 min
b.body HIIT the mat 45 Lydia / - 12:15 PM 45 min
b.cycle spin Lex 4:30 PM 45 min
b.body barre 60 Natalie / - 5:15 PM 60 min
b.cycle performance Bijan 5:45 PM 45 min
b.body barre 60 Lisa / - 6:30 PM 60 min
b.cycle So Extra Lex / Marika 7:00 PM 45 min
 
b.cycle spin Ryan 7:00 AM 45 min
b.body barre 45 SNatalie / - 7:15 AM 45 min
b.cycle spin Lisa 12:00 PM 45 min
b.body barre 45 Christina / - 12:15 PM 45 min
b.body PILATES ON POINT Christina / - 1:15 PM 45 min
b.cycle spin Lydia 4:30 PM 45 min
b.body HIIT the mat 60 Nicky / - 5:15 PM 60 min
b.cycle Rihanna vs Gaga Linda 5:45 PM 45 min
b.body BKB 60 Lisa / - 6:30 PM 60 min
b.cycle spin Marika 7:00 PM 45 min
 
b.cycle spin Arielle 7:00 AM 45 min
b.body barre 45 Vicky / - 7:15 AM 45 min
b.cycle spin Lex 8:30 AM 45 min
b.body sculpt 45 Lydia / - 9:00 AM 45 min
b.cycle spin Lex 10:00 AM 45 min
b.body ESSENTRICS Shana / - 10:15 AM 45 min
b.cycle spin Lex 12:00 PM 45 min
b.body barre 45 Nicky / - 12:15 PM 45 min
b.cycle spin Lisa 4:30 PM 45 min
b.body barre 60 Lydia / - 5:15 PM 60 min
b.cycle performance Lisa 5:45 PM 45 min
b.body barre 60 Christina / - 6:30 PM 60 min
b.cycle Throwback Thursday Val / Ryan 7:00 PM 45 min
 
b.cycle spin Ryan 7:00 AM 45 min
b.cycle performance Linda 12:00 PM 45 min
b.body barre Xtreme 45 W Lydia / - 12:15 PM 45 min
b.body barre 45 Lydia / - 1:15 PM 45 min
b.cycle spin SVal 4:15 PM 45 min
b.cycle TRIBE RIDE no board Lex 5:30 PM 45 min
b.body barre 60 Nicky / - 5:30 PM 60 min
b.cycle TRIBE RIDE no board Lex 6:45 PM 45 min
 
b.cycle spin Val 8:45 AM 45 min
b.body sculpt 60 W Lydia / - 9:45 AM 60 min
b.cycle spin SRyan 10:00 AM 45 min
b.body barre 60 W Christina / - 11:00 AM 60 min
b.cycle Chris Brown vs Usher Lydia 11:15 AM 45 min
b.cycle spin Linda 12:30 PM 45 min
cancelled Linda 4:30 PM (45 min)